En inkompetens som är svår att slå

Imorgon ska jag jobba från 11 - 19. Inte roligt. Inte ett dugg jävla roligt. Vad sjutton gör man på rasten då? Umgås med mina kära kollegor?

Enda problemet är att nästan alla hatar mig eftersom att jag är ny.
Man skulle kunna säga att jag presterar 89% mindre än vad alla andra gör.
Och man skulle kunna säga att det retar skiten ur alla andra.

Ber dom om en mellanpomfrites, så står jag där utan pomfrites, och det dröjer tre minuter tills de är klara, och när de väl är klara tar det ytterligare någon minut att försöka få ner pomfriten i en kartong utan att det blir för mycket eller för lite - för då kommer genast the big man and the thai-boss och ser... Tja... Inte direkt överlycklig ut.

Men man skulle också kunna säga att alla egentligen bara är avundsjuka. På vaddå? Min inkompetens kanske? Vem försöker jag lura?

mcdonalds

Härlig dag på jobbet idag.  Jag har gått med vinst. En keps och två chokladkakor rikare gick jag därifrån. Thail-bossen har nog börjar gilla mig. Fast iochförsig nämnde han ordet avskeda lite för många gånger i min närhet. Hade det vart en dålig show på TV så hade jag snart blivit utröstad av juryn.
Tony Irving; Meeeeeeen  tuvärr sooh gör dou för lite påmfriit.

Förresen är det faktiskt mycket jobbigare att göra pomfrites än vad alla tror.

kollega 1 - Två mellan och en stor
kollega 2 - En liten och femhundra mellan
thai-boss - MER POMFRITES! EN TILL KORG!
kollega 1 - Tre stora, tre mellan och en liten
thai-boss - Mer korgar!!! Finns det pomfrites nu? Räcker det till alla gäster? NEJ JUST DET. EN TILL KORG!
superkalle - *mentalt koma*

Braveheart

Har spenderat de senaste dagarna hos Mr. Big. Vi har väl gjort allt som gullig par gör. Sagt gulliga saker, pussats, pippat, haft svårt att förstå varandra osv. Vi har kollat på Bravehart, en film som tydligen var viktig att jag såg.

Min recension av Braveheart.

Filmen handlar om en hel del håriga killar. En kille hette någonting på M tror jag. Han var en tuff kille. Och han blev kär i en söt tjej som hette typ Johanna eller något. M och Johanna gifte sig i hemlighet, sedan blev hon mördad av elaka engelsmän (fotbolls-huliganer?). M blev då riktigt arg och skulle slåss mot engelsmännen, för de bestämde över alla stackars skottar som ville vara fria.
- Jag och Mr. Big avbröt filmkollandet för något annat. Ljuvlig älskog kanske. Eller så satt vi bara där och glodde på varandra, I do not remember -
När vadvinugjorde var utfört kollade vi vidare. Då högg dom huvudet av M. Ganska bra slut. Hjälten dör, alla gråter, det är hårt, det är intensivt, det är fantastiskt!

Efter efterforskningar på IMDb upptäckte jag att han hette William Wallace (ett uppochned-vänt M iallfall) och hon hette...? Äh jag hittar det fan inte. Johanna hette hon.

En Mcbajs kanske?

Jobbet går bra. Folk spiller ut sina drickor och klagar på sina strips. Jag torkar upp och säger att de faktiskt får klaga på någon annan. Men igår hände något sjukt dock. En kärring kommer fram till mig och min arbetspolare och säger något som man inte vill höra.
- Det är bajs på golvet på toaletten.

Det värsta är att man är så illa tvungen att ta reda på det. Bara att blunda och hålla andan så att säga...

Men, frågan återstår... Vem fan bajsar på golvet? Det är oförståeligt. Det är varken mer hygieniskt eller skönare. Någon form av sadist förmodligen.
RSS 2.0