Inventering is the shit. Nästan.

Veckans första inventering. Min familj äger en rörkrökarfirma, och en gång om året är jag på plats för att tjäna lite extra pengar. Problemet är att det är så förbannat tråkigt. Jag menar, på en skala mellan matte-leifs ekvationsgenomgångar och att klippa gräset  i parken Englischer Garten med en nagelsax så hamnar nog inventering någonstans på en veckas semester i Auscwitz under 40-talet.

1958 - 2009

The king of pop är död. En jävla världskatastrof, enligt media. Ännu en liten pedofil som har fått sitt slutgiltiga straff. Karma någon? The white-niggah is gone forever. So what. Hur många dör inte dagligen? Inte fan får de en minnesbilaga i Expressen. Nej, från och med nu tycker jag att vi har tysta minuter för varenda person som dör. Då kanske det äntligen blir tyst på alla jävla gnällande fans. Läste om någon brud som skulle åka till det stora landet i väst för att stödja sin idol en sista gång. He will be grateful. Eller skulle ha vart. Om han inte brann så jäkligt i helvetet för alla kids han pillat på.

Vad håller ni på med? Sörj någon verklig katastrof? Ägna era tankar åt verkliga tragedier. Barn som svälter, trafficking, finanskrisen, pedofili, våldtäkter, Carolina af Ugglas jävla låt och sådan som verkligen borde åtgärdas. Människor är galna.

Kommer någon att hylla mig när jag faller ner död? Förmodligen inte.
Ja. Jag är bara förbannat avundsjuk.

Ett inlägg i mängden

Produktivt? Nej, förmodligen inte. Framtiden kommer kanske att erbjuda en hel del trevliga och gastkramande inlägg. Eller kanske inte. För tillfället är det förberedelser inför peace & love som gäller. Imorgon börjar några dagars konstant fylla med inslag av konserter, konserv-mat, blod, svett och tårar. Kommer bli awesome.

RSS 2.0